Udestuer bygges efter dine drømme

Drømmer du om at få bygget en udestue, hvor du kan sidde og nyde din have og lyset hele året rundt?
​Så står vi hos Bygmestrene Lars Orbe og Jim Dideriksen ApS i Rønne klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med at bygge udestuer til kunder over hele Bornholm, og når du vælger at lade os stå for din tilbygning, kan du altid forvente et seriøst og professionelt firma, der sikrer kvalitet til gode priser.

Vores erfaringer og kompetencer danner grobund for et tillidsfuldt samarbejde, hvor de aftalte betingelser og leveringstider altid bliver overholdt. Det er vigtigt for os altid at levere en god service, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde.

Vi er dygtige til at bygge udestuer

Vi er et professionelt tømrerfirma, der lægger stor vægt på altid at levere kvalitetsarbejde, og det gælder naturligvis også i forbindelse med udestuer. Vi sætter en stor ære i sikre et både flot og langtidsholdbart resultat, og vi er aldrig tilfredse, før du er tilfreds med din nye vinterhave.

For at vi kan sikre dig det bedst mulige resultat, så sørger vi for at have en tæt dialog med dig undervejs gennem hele byggeriet. Dette er din garanti for, at din udestue bliver lige, som du har drømt om.

Kontakt os for kompetent rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Vi står altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har behov for rådgivning og vejledning i forbindelse med de mange forskellige muligheder, der er, når det kommer til udestuer.

Du kan f.eks. vælge, om hele udestuen skal være i glas, eller om det kun skal være dele af den. Når vi kender til dine ønsker og behov for din kommende udestue, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en pris, der er så billig som mulig, så du kan få en helårs-vinterhave, som du kan opholde dig i og nyde udsigten.

Vi kan kontaktes på telefon 51 51 54 84 / 51 50 50 10 eller e-mail kontakt@bygmestrene.dk, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ring: 51 51 54 84

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er velkommen til at sende os en mail:

kontakt@bygmestrene.dk

BYGMESTERNE LARS ORBE & JIM DIDERIKSEN ApS

CVR: 34072558

Møllegade 46, 3700 Rønne

Følg os på Facebook​

facebook