Facaderenovering skræddersyet til din bygning

Trænger din facade til en kærlig hånd?

Facaden på en bygning bliver hver dag udsat for slitage fra vind og vejr, og derfor er det utroligt vigtigt, at facaden altid har en optimal beskyttelse. Hvis din facade trænger til en kærlig hånd, står vi hos Bygmestrene Lars Orbe og Jim Dideriksen ApS altid gerne klar til at hjælpe dig med en professionelt udført facaderenovering.

Vi tilbyder renovering af facader for både private husejere og erhvervskunder, og fra vores egen adresse i Rønne kører vi gerne ud til renoveringsarbejde på hele Bornholm.

Derfor skal du lade os varetage din facaderenovering

Der er en lang række gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os varetage din facaderenovering. Her ønsker vi især at fremhæve følgende:

  • Vi har stor erfaring inden for vores fag
  • ​Vi har fokus på detaljerne og udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet
  • Vi lægger stor vægt på din tilfredshed med vores arbejde
  • ​Vi sikrer en tæt dialog med dig
  • ​Vi overholder altid alle vores aftalte betingelser og leveringstider.

Vi sikrer dig den rette rådgivning

Det er vigtigt for os, at du får den helt rigtige løsning, når du vælger os til din opgave. Det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig med en facaderenovering eller en helt anden type opgave på din bygning. Derfor sætter vi en stor ære i altid at levere en professionel rådgivning, der matcher lige netop dine individuelle ønsker og behov.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på renovering af facade

Hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på pudsning af facade, vandskuring af hus eller en helt tredje type facaderenovering, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi udfører vores arbejde i en høj kvalitet til en billig pris, så du kan give din bygning den bedst mulige beskyttelse og samtidig få et flot resultat.

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder eller kompetencer, eller har du brug for mere information, så hører vi naturligvis også meget gerne fra dig.

Kontakt os

Ring: 51 51 54 84

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er velkommen til at sende os en mail:

kontakt@bygmestrene.dk

BYGMESTERNE LARS ORBE & JIM DIDERIKSEN ApS

CVR: 34072558

Møllegade 46, 3700 Rønne

Følg os på Facebook​

facebook