Nyt badeværelse der lever op til dine ønsker

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Badeværelset rummer en række praktiske funktioner, samtidig med at det også gerne skal være moderne og lækkert. Hvis du drømmer om at få et nyt badeværelse, så hjælper vi hos Bygmestrene Lars Orbe og Jim Dideriksen ApS dig gerne med at realisere drømmen.

Vi kan tilbyde alt fra en lille til en mere omfattende badeværelsesrenovering, og vi arbejder både for private boligejere og flere forskellige erhvervskunder. Vi holder selv til i Rønne, og vi har derfor mange kunder fra vores eget lokalområde, men vi kører også ofte ud til badeværelsesopgaver for vores kunder på resten af Bornholm.

5 fordele ved at vælge os til dit projekt

Uanset om du drømmer om et helt nyt bad eller en renovering af badeværelse, så kan det altid betale sig at lade os udføre arbejdet. Vi sikrer dig blandt andet:

  1. Veludført arbejde i høj kvalitet
  2. ​Mange års erfaring inden for badeværelser
  3. ​Fokus på din tilfredshed gennem en tæt dialog
  4. ​En overholdelse af alle vores indgåede aftaler, betingelser og leveringstider
  5. Fokus på detaljerne

Få den rådgivning og vejledning som du har brug for

Vores nøgleværdier er viden, kvalitet og forståelse af dine behov. Derfor kan du altid forvente at få professionel rådgivning og vejledning, der matcher dine individuelle ønsker og behov, og det gælder naturligvis, uanset hvor stor eller hvor lille din opgave til os er. 

Det vigtigste for os er, at du får et nyt badeværelse, som du bliver tilfreds med både nu og i de næste mange år. 

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på din badeværelsesopgave

Hvis du kunne tænke dig at vide, hvor meget dit badeværelsesprojekt vil komme til at koste dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris i forhold til den høje kvalitet, som vi leverer.

Har du brug for inspiration, rådgivning eller vejledning i forbindelse med et nyt badeværelse, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Ring: 51 51 54 84

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er velkommen til at sende os en mail:

kontakt@bygmestrene.dk

BYGMESTERNE LARS ORBE & JIM DIDERIKSEN ApS

CVR: 34072558

Møllegade 46, 3700 Rønne

Følg os på Facebook​

facebook