Udskiftning af vinduer der passer til din bygning og din stil

Drømmer du om at få monteret nye vinduer i hjemmet?

Hvis du drømmer om at få udskiftet vinduerne i dit hjem eller i dine virksomhedslokaler, så er vi hos Bygmestrene Lars Orbe og Jim Dideriksen ApS parate til at finde den bedste løsning efter dine behov. 

Vi holder til i Rønne, og vi kører gerne ud til private husejere og erhvervskunder på hele Bornholm, hvor vi blandt andet hjælper i forbindelse med udskiftning af vinduer.

Fordelene ved en ny montering af vinduer

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for blandt andet montering af vinduer. Derfor kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, uanset om du har brug for hjælp til udskiftning af vinduer eller døre.

Ved at udskifte dine gamle vinduer til nogle nye, som passer til dine behov, vil du først og fremmest få et forbedret indeklima uden gener fra træk og kulde. Derudover vil du også kunne se en besparelse på varmeregningen.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den akkurate pris på en udskiftning af vinduer afhænger af opgavens omfang, og hvor store de nye vinduer efter mål skal være i forhold til de gamle. Derudover spiller materialevalget også en rolle. I dag vælger de fleste at få udskiftet deres vinduer til alu, da disse har den længste holdbarhed og kræver den mindste vedligeholdelse.

Hvis vi skal hjælpe dig i forbindelse med montering af vinduer, så kan du altid være sikker på, at vi giver et godt tilbud hver gang.

​Selvom vores priser er lave, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du altid forvente holdbare løsninger af høj kvalitet, når du vælger os til din opgave.

Kontakt os for professionel rådgivning og inspiration

Vi hjælper gerne med professionel rådgivning og inspiration til, hvordan du for eksempel kan foretage en udskiftning af dine vinduer, så de passer til din stil, dit hus og dine behov. Derudover kan vi også tilbyde vinduer på mål, som passer til lige netop dit hjem.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser samt dine muligheder for en ny montering af vinduer, så kontakt ​os med det samme. Vi er altid klar til at hjælpe alle kundetyper.

Kontakt os

Ring: 51 51 54 84

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er velkommen til at sende os en mail:

kontakt@bygmestrene.dk

BYGMESTERNE LARS ORBE & JIM DIDERIKSEN ApS

CVR: 34072558

Møllegade 46, 3700 Rønne

Følg os på Facebook​

facebook