​Udskiftning af vinduer og døre har flere fordele

Drømmer du om at få nye døre og vinduer i hjemmet? Så er vi hos Bygmestrene Lars Orbe og Jim Dideriksen ApS parate til at finde den bedste løsning efter dine behov. Vi holder til i Rønne på Bornholm, men kører gerne ud til kunder over det resterende af øen også og hjælper med udskiftning af vinduer og døre.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor kan du trygt vælge os som din næste samarbejdspartner, uanset om du mangler hjælp til montering af døre eller montering af vinduer. Udskifter du dine gamle vinduer til nogle nye, som passer til dine behov, vil du først og fremmest få et forbedret indeklima. Derudover vil du kunne se en besparelse på varmeregningen.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den akkurate pris på en udskiftning af vinduer og døre afhænger af opgavens omfang. Derudover spiller materialevalget også en rolle. I dag får de fleste udskiftet deres vinduer til alu, da disse har den længste holdbarhed og mindste vedligeholdelse. Skal vi foretage en udskiftning af vinduer og døre hos dig, kan du være sikker på, at vi giver et godt tilbud hver gang.​

Selvom vores priser er lave, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du altid forvente holdbare løsninger af høj kvalitet. Vi hjælper desuden gerne med professionel rådgivning og inspiration til, hvordan du eksempelvis kan foretage en udskiftning af indvendige døre, så de passer til din stil og dine behov. Derudover laver vi gerne vinduer efter mål, som passer til dit hjem.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores priser samt dine muligheder for udskiftning af vinduer og døre, så kontakt os med det samme. Vi er altid klar til at hjælpe alle kundetyper.

Ring til os på telefon

Lars: 51 51 54 84

Jim: 51 50 50 10

Eller send en mail til kontakt@bygmestrene.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Like os på Facebook​

​​​​Her kan ​du følge med i vores hverdag og se billeder

​Firmainfo

Bygmestrene

Møllegade 46

3700 Rønne

CVR: 34072558

kontaktinfo

Lars mobil: 51 51 54 84

Jim mobil: 51 50 50 10

E-mail: kontakt@bygmestrene.dk

vi støtter