Tilbygning til hus bygges efter dine behov

​Er familien blevet udvidet, og er pladsen i huset blevet for trang,
​eller er det endelig blevet tid til at få det pulterrum, som du længe har gået og manglet?

Så er du kommet til det helt rette tømrerfirma. Hos Bygmestrene Lars Orbe og Jim Dideriksen ApS i Rønne tilbyder vi at bygge lige netop den tilbygning til hus på Bornholm, som du har behov for.

Vi tilpasser din tilbygning til hus til formålet med rummet

Vi har mange års erfaring med at udvide boligens eksisterende kvadratmeter i form af en tilbygning til hus, og vi sørger altid for at tilpasse den nye tilbygning både æstetisk til husets arkitektur samt til formålet med rummet. Det gælder, uanset om den nye tilbygning skal bruges til børneværelse, pulterrum eller noget helt tredje.

Vi har et stort fokus på din tilfredshed, og derfor er vi aldrig færdige med projektet, før både vi selv og du som kunde er tilfreds med det færdige resultat. Vi sørger derfor også altid for at have en tæt dialog med dig undervejs, så din nye tilbygning til hus bliver lige, som du har drømt om.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en tilbygning til et hus koster. Vores priser afhænger bl.a. af følgende faktorer:

  • Hvor stor en tilbygning du skal have bygget
  • Hvilke materialer du vælger
  • Hvad tilbygningen skal bruges til
  • Om du har nogle særlige ønsker

Du kan dog altid forvente, at vi tilbyder en billig m2-pris, samtidig med at du får et byggeri af høj kvalitet. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og behov samt omfanget af opgaven.

Kontakt os for en uforpligtende dialog omkring en tilbygning til hus

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for professionel rådgivning, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvad der kan lade sig gøre ift. lige netop dit hus. Du kan altid bare ringe til os på telefon 51 51 54 84 / 51 50 50 10 for en uforpligtende dialog, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@bygmestrene.dk, så hører du fra os.

Ring: 51 51 54 84

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er velkommen til at sende os en mail:

kontakt@bygmestrene.dk

BYGMESTERNE LARS ORBE & JIM DIDERIKSEN ApS

CVR: 34072558

Møllegade 46, 3700 Rønne

Følg os på Facebook​

facebook